Senaste inlägg ligger alltid högst upp !

Christer Alm - Planer för gamla majstångsplatsen? (2022-04-21 20:06:39)
Vet någon i fäbodlaget vad som gäller för den gamla majstångsplatsen vid anslagstavlan? Är det fäbodlagets eller vägsamfällighetens upplagsplats eller är det fritt fram för alla att tippa material där? Det är ju inte särskilt snyggt och trist om det blir en permanent tipplats.
e-mail: <christer@calm.se>
Ulf Edvardsson - Lite testtext (2019-03-20 10:54:15)
Hej,
En liten uppdatering betr medlemsbrevet och medlemsavgifterna.
Jag skickade i februari ut medlemsbrevet och årsmötesprotokollet till alla medlemmar och har också skickat en påminnelse. Nu är det mindre än 10 epostutskick och mindre än 10 brevutskick som inte hunnit betala. Jag avvaktar lite till innan en eventuell ytterligare påminnelse, eller vad tycks?
Finanserna är m a o under kontroll.
Med vänlig hälsning / Ulf
e-mail: <ulf.edvardsson@bredband.net>
Mats Seyffarth - Nyheter på hemsidan (2019-05-02 19:58:49)
Hej !
Nu har jag jobbat lite med funktionen i forumet på denna hemsida.
Jag vill höra hur ni ser på detta. Främst är det för att väcka lite mer liv i hemsidan och kanske få lite mer kontakt med grannar runt omkring. För att konkurrera lite med Facebook och på detta sätt få kontakt med 82 st som har anmält e-postadress. Det är för tillfället bara styrelsens adresser som är inkopplade men om ni tycker att det faller er på läppen så kopplar jag in resterande adresser. Jag uppmanar er att testa, skriv något för att prova. skriver ni något så är det BARA styrelsen som drabbas. Men senare när och om alla är med kan man skriva här och fråga om det är någon som har en fungerande gräsklippare att låna ut. Pling i 82 telefoner och det är säkert någon som hör av sig. Våga göra ett försök, Mats !
e-mail: <mats@seyffarth.se>
Christer Alm - Fin Mångbergs-film! (2018-01-18 19:32:38)
Titta på denna YouTube-länk och se en fin film från vår vackra fäbod:
https://www.youtube.com/embed/YCzNRIxnuBk
e-mail: <christer@calm.se>
Mats S. - För intresserade medlemmar (2015-12-27 20:31:46)
För de som önskar få automatisk information om att någon skrivit något på detta forum, vill jag att ni sänder mig er mejladress så matar jag in den i programmet. Då kan ni koppla av och vara medvetna om att ni får en liten avisering så snart någon vill ha hjälp eller har tappat en nyckel och den som tappat nyckeln och skriver här, vet att flera av oss omgående får reda på det.
Med vänlig hälsning
Mats

e-mail: <mats@seyffarth.se>
Helena Sigvardsson - Borttappad nyckelknippa ()
Har någon hittat en nyckelknippa med tre nycklar och en mörkblå läderbricka på? Glömdes troligen i låset på sopstationen morgonen den 2/1-15.

Ring Conny 0702299258 eller Helena 0732279147
e-mail: <helenasigvardsson@hotmail.se>
Eva Folkesson - Medlemsforum (2014-06-03 15:48:50)
Vad bra att du Mats gjort ett forum där vi medlemmar kan skriva inlägg mm
e-mail: <familjenfolkesson@hotmail.com>